VOLG IL CARRETTO
Aubergine op z’n Parmezaans
Champignons gebakken in knoflook en olijfolie
4 grote garnalen in knoflook
Gefrituurde inktvisringen
Napolitaans mosselgerecht (gegratineerd)
Gepelde grote garnalen met olijven in oliesaus (pikant)
Champignons gevuld met slakken, parmaham en tomaten
Kleine broodjes met tomaten en Italiaanse kruiden
Portie gemengde zwarte en groene olijven
Italiaanse koude vleeswaren me gedroogde tomaten, olijven en kaas
Dungesneden ossenhaas met een heerlijke saus, kaas, augurken en kappertjes
Parmaham met meloen
Gemarineerde dun gesneden zalm
Garnalen in een cocktailsaus
Gesneden kalfsvlees met een huisgemaakte tonijnsaus
:
Wij zijn vanaf heden geopend van:
woensdag t/m zondag van
16.30 uur tot 20.30 uur.
Alleen voor het afhalen van de gerechten.